Αρχική Σελίδα

SPARK INDUSTRY (HENAN) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. βιομηχανίας σπινθήρων (Henan), ΕΠΕ είναι μια περιεκτική επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και τις τεχνικές υπηρεσίες. Εμμείνετε στον πελάτη απαίτηση-προσανατολισμένο, βελτιώστε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και βελτιώστε την υπηρεσία. Τα κύρια προϊόντα μας είναι υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικά στοιχεία θέρμανσης, τα οποία περιλαμβάνουν κυρίως τις ράβδους μολυβδαίνιου πυριτίου και τις ράβδους άνθρακα πυριτίου. Βάσει της παραδοσιακής τεχνολογίας, η προηγμένη καυτή κάμπτοντας τεχνολογία μπορεί να εισαχθεί για να παραγάγει τις ράβδους μολυβδαίνιου πυριτίου με τις διαφορετικές μορφές και τις προδιαγραφές. Η ράβδος καρβιδίου του πυριτίου αποτελείται από τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και υιοθετεί την παραδοσιακή τεχνολογία. Μετά από τη συνεχείς ενημέρωση και τη βελτίωση, η ποιότητα των προϊόντων είναι σταθερή και αξιόπιστη.

Η Co. βιομηχανίας σπινθήρων (Henan), ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη των υψηλής θερμοκρασίας ηλεκτροθερμικών σχετικών προϊόντων. Μέσω των συνεχών προσπαθειών, η ακεραιότητα της επιχείρησης, η δύναμη και η ποιότητα των προϊόντων έχουν αναγνωριστεί από τη βιομηχανία. Ευπρόσδεκτοι φίλοι από όλες τις κοινωνικές τάξεις στις διαπραγματεύσεις επίσκεψης, καθοδήγησης και επιχειρήσεων.

 

Κίνα SPARK INDUSTRY (HENAN) CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Βιομηχανική (henan) Co. σπινθήρων, ΕΠΕ. Είναι μια καθορισμένες έρευνα και μια ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις και οι τεχνικές υπηρεσίες σε μια ενσωματωμένη επιχείρηση, που βρίσκεται στην πόλη dengfeng το βιομηχανικό πάρκο υψηλής και νέας τεχνολογίας τριών μιλι'ου, το δρόμο 207 κράτους, και εδώ 03 την επαρχιακή εθνική οδό, διατομή εθνικών οδών Zheng Shaoluo, περίπου 20 χλμ από το songshan ναό shaolin ναών ναών, είναι 68 χλμ από τη επαρχιακή πρωτεύουσα, zhengzhou, 70 χιλιόμετρα δυτικά εννέα δυναστειών luoyang. Κατάλληλη μεταφορά, όμορφο τοπίο, όμορφο περιβάλλον.

Η βιομηχανική (henan) Co. του Parker, το ΕΠΕ, η henan επιχείρηση υψηλής και νέας τεχνολογίας επαρχιών, τα κύρια προϊόντα των ράβδων μολυβδαίνιου πυριτίου και το καρβίδιο του πυριτίου που πωλείται σε όλη τη χώρα, και που εξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τσεχικά, την Ουκρανία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Ινδία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βραζιλία, το Μεξικό, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, το Ιράν, τη Νότια Αφρική, Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές, όπως οι πελάτες περι:λαμβάνω τις παγκόσμιες γνωστές πολυεθνικές επιχειρήσεις σε κάθε τομέα.

SPARK INDUSTRY (HENAN) CO.,LTD SPARK INDUSTRY (HENAN) CO.,LTD SPARK INDUSTRY (HENAN) CO.,LTD
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Μάρκες : ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ

Αριθμός Υπαλλήλων : 6~10

Ετήσιες πωλήσεις : 100-200

Ιδρύθηκε Έτος : 2020

Εξαγωγή pc : 70% - 80%