Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Προβλήματα και προφυλάξεις στη χρήση του SIC

Αναθεωρήσεις πελατών
Μια επιχείρηση, μια υπηρεσία ζωής, ένας φίλος!

—— James

Ο σπινθήρας προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ασφαλές εμπορικό σήμα της υψηλής θερμοκρασίας ηλεκτρικής θέρμανσης!

—— Tony

Επιλέξτε το σπινθήρα, επιλέξτε την επιτυχία!

—— Yuki

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Προβλήματα και προφυλάξεις στη χρήση του SIC
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προβλήματα και προφυλάξεις στη χρήση του SIC

Προβλήματα και προφυλάξεις στη χρήση του SIC

1 σημείωση、:

(1) για τους συνεχείς κλιβάνους λειτουργίας και τα υλικά κανάλια, η σειρά ρύθμισης τάσης είναι 0,7 ~ 2.0V (το Β αναφέρεται στην τάση που χρησιμοποιείται στο αρχικό στάδιο των στοιχείων ράβδων καρβιδίου του πυριτίου). Η ζωή υπηρεσιών των τμημάτων καρβιδίου του πυριτίου μπορεί να παραταθεί από pressurization τη ρύθμιση. Μετά από να χρησιμοποιήσει το ηλεκτρικό στοιχείο θέρμανσης ράβδων καρβιδίου του πυριτίου για έναν ορισμένο χρόνο, λόγω της αύξησης της αξίας αντίστασης, η τάση πρέπει να αυξηθεί για να αντισταθμίσει την απώλεια αυξανόμενης αντίστασης. Επομένως, ο μετασχηματιστής πρέπει να έχει μια μεγάλη σειρά κανονισμού τάσης.

(2) προκειμένου να παραταθεί η ζωή υπηρεσιών των στοιχείων ράβδων καρβιδίου του πυριτίου και να εξασφαλιστεί ασφαλής χρήση, οι πολλαπλάσιοι κλάδοι πρέπει σωρηδόν να αποφευχθούν. Η μέθοδος καλωδίωσης στοιχείων ράβδων καρβιδίου του πυριτίου μπορεί να υιοθετήσει τον παράλληλο, τη σειρά, γωνιακός, το αστέρι και άλλες μορφές καλωδίωσης Εντούτοις, η παράλληλη σύνδεση είναι ανώτερη από τη σύνδεση σειράς. Η παράλληλη σύνδεση μπορεί να ρυθμίσει τον παράγοντα της δυσαναλογίας φορτίων, ενώ οι πολλαπλάσιες συνδέσεις σειράς επιδεινώνουν τον παράγοντα της δυσαναλογίας και βελτιώνουν την τάση εργασίας.

(3) προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι κάθε ράβδος καρβιδίου του πυριτίου μπορεί να είναι σε ένα κανονικό και ιδανικό εργαζόμενο κράτος, η αξία αντίστασης ολόκληρης της batch ράβδων καρβιδίου του πυριτίου θα μετρηθεί και θα ταξινομηθεί ενώπιον της εγκατάστασης. Εκείνοι με τις παρόμοιες τιμές αντίστασης θα εγκατασταθούν στην ίδια περιοχή ρύθμισης για να καταστήσουν την αντίσταση εργασίας τους παρόμοια.

(4) εάν το ρεύμα είναι πάρα πολύ μικρό, είτε η αντίσταση είναι πάρα πολύ μεγάλη ή η καρφίτσα δεν πιέζεται κατάλληλα. Εάν δεν υπάρχει κανένα ρεύμα, το ηλεκτρικό στοιχείο θέρμανσης ράβδων καρβιδίου του πυριτίου μπορεί να σπάσουν. Η περαιτέρω επιθεώρηση και η αντικατάσταση πρέπει να πραγματοποιηθούν. Προκειμένου να ελεγχθεί εάν κάθε ηλεκτρικό στοιχείο θέρμανσης ράβδων καρβιδίου του πυριτίου λειτουργεί καλά, το ρεύμα μπορεί να μετρηθεί ένα προς ένα με ένα αμπερόμετρο σφιγκτηρών κατά τη διάρκεια της δύναμης στη δοκιμή. Στην ίδια περιοχή, το ρεύμα πρέπει για να είναι παρόμοιο κάτω από την ίδια τάση, και η απόκλιση δεν θα υπερβεί 10%. Εάν το μεμονωμένο ρεύμα είναι πάρα πολύ μεγάλο, σημαίνει ότι η αξία αντίστασης είναι πάρα πολύ μικρή.

(5) στη χρήση της βιομηχανίας γυαλιού, τα ελλιπή τεμάχια ράβδων καρβιδίου του πυριτίου πρέπει να ληφθούν έξω, αλλά γενικά, η ράβδος καρβιδίου του πυριτίου θα σπάσει μόνο, όχι σπάσιμο. Τα τεμάχια ράβδων καρβιδίου του πυριτίου που περιέρχονται στο υγρό γυαλί θα προκαλέσουν τις φυσαλίδες, το οποίο οφείλεται στην ισχυρή μείωση του καρβιδίου του πυριτίου, η οποία θα αντιδράσει με τα τμήματα αερίου και γυαλιού που διαλύονται στο υγρό γυαλί.

(6) λόγω του χαμηλού πτητικού περιεχομένου στο γενικό υλικό κανάλι, ασκεί λίγη επίδραση σε το. Το αέριο κλιβάνων περιέχει πολλά οξείδια όπως το θείο, το νάτριο και το βόριο, τα οποία θα αντιδράσουν έντονα με τη ράβδο καρβιδίου του πυριτίου και θα κάνουν ολόκληρο το λίπος σωμάτων ράβδων και χαλασμένος μέσα σε μερικές ημέρες. Κατά χρησιμοποίηση της ράβδου καρβιδίου του πυριτίου ως θερμάστρα, υλικό την κανάλι πρέπει να χωριστεί εντελώς από το διάστημα φλογών της εργαζόμενης λίμνης.

(7) κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, η ειδική προσοχή θα πληρωθεί για να μην επιτρέψει τη μονομερή πίεση. Εάν είναι απαραίτητο, ο ανθεκτικός στη θερμότητα σωλήνας χάλυβα θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τη ράβδο καρβιδίου του πυριτίου, ήπια ώθηση που μέσα, κατόπιν βγάζει το μανίκι σωλήνων χάλυβα, εγκαθιστά τη θήκη και την καθορίζει. Το ηλεκτρικό στοιχείο θέρμανσης ράβδων καρβιδίου του πυριτίου είναι εύθραυστο και εύκολο να σπαστεί, ειδικά στη θέση με το νήμα. Πρέπει να εγκατασταθεί με την ειδική προσοχή και να αντιμετωπιστεί με προσοχή.

(8) η πυκνότητα φορτίων επιφάνειας είναι αντιστρόφως ανάλογη προς τη θερμοκρασία φούρνων. Όσο υψηλότερη η θερμοκρασία φούρνων, τόσο μικρότερη η επιτρεπόμενη πυκνότητα φορτίων επιφάνειας Η χρήση υπερφόρτωσης θα προκαλέσει την υπερθέρμανση και την αποσύνθεση της ράβδου καρβιδίου του πυριτίου, με συνέπεια να πέσει μακριά και την απώλεια καψίματος της επιφάνειας της θέρμανσης του μέρους. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ζωή υπηρεσιών του στοιχείου, το ηλεκτρικό στοιχείο θέρμανσης δεν θα χρησιμοποιηθεί υπό τους όρους υπερφόρτωσης, και η αξία της ελέγχεται γενικά σε 3 ~ 8W/τ.εκ. Η πυκνότητα φορτίων επιφάνειας μειώνεται με τη ρύθμιση του φορτίου δύναμης που εφαρμόζεται στο στοιχείο ράβδων καρβιδίου του πυριτίου. Εάν το μικρότερο φορτίο και η χαμηλότερη πυκνότητα φορτίων επιφάνειας υιοθετούνται, ο κλίβανος μπορεί να διατηρήσει μια μακριά ζωή υπηρεσιών παρά τον υψηλής θερμοκρασίας, ο οποίος μπορεί να πραγματοποιηθεί με την αλλαγή του αριθμού εγκαταστάσεων στοιχείων ράβδων καρβιδίου του πυριτίου ή την αλλαγή της προδιαγραφής των στοιχείων για να ρυθμίσει το μέγεθος της θέρμανσης της επιφάνειας.

(9) προκειμένου να αποτραπεί η αλληλεπίδραση μεταξύ του ηλεκτρικού στοιχείου θέρμανσης ράβδων καρβιδίου του πυριτίου και της πυρίμαχης ύλης του εποικοδομήματος, οι καρφίτσες κάθε στοιχείου είναι μονωμένες με το κεραμικό μανίκι ινών. Το κεραμικό μανίκι ινών όχι μόνο διαδραματίζει το ρόλο της ηλεκτρικής μόνωσης, αλλά και διαδραματίζει το ρόλο του καθορισμού της ράβδου καρβιδίου του πυριτίου.

(10) η ζωή υπηρεσιών των στοιχείων θέρμανσης καρβιδίου του πυριτίου είναι γενικά 3 ~ 4 μήνες, οι περισσότεροι από τους οποίους φθάνουν σε περίπου 12 μήνες. Η ράβδος καρβιδίου του πυριτίου χρησιμοποιείται στον κλίβανο, και η λειτουργούσα θερμοκρασία μπορεί να φθάσει σε 1450 ℃. Κάτω από τη μείωση της ατμόσφαιρας, η μέγιστη λειτουργούσα θερμοκρασία είναι 1500 ℃.

(11) η ράβδος καρβιδίου του πυριτίου που χρησιμοποιείται στο υλικό κανάλι πρόκειται να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών του στοιχείου θέρμανσης ράβδων καρβιδίου του πυριτίου. Η ανώτερη δομή του υλικού καναλιού μπορεί να βελτιωθεί, το υλικό κανάλι και η λειτουργώντας λίμνη μπορούν να χωριστούν με τη διατήρηση των τούβλων, και η υλική ατμόσφαιρα καναλιών μπορεί να ελεγχθεί αυστηρά.

(12) η ταχύτητα γήρανσης των τμημάτων καρβιδίου του πυριτίου είναι άμεσα ανάλογη προς τη θερμοκρασία υπηρεσιών. Όσο υψηλότερη η θερμοκρασία υπηρεσιών, τόσο γρηγορότερη η γήρανση και τόσο κοντύτερη η ζωή υπηρεσιών. Μειώστε την επιρροή της θερμοκρασίας υπηρεσιών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προβλήματα και προφυλάξεις στη χρήση του SIC  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προβλήματα και προφυλάξεις στη χρήση του SIC  1

Χρόνος μπαρ : 2022-02-27 16:02:40 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
SPARK INDUSTRY (HENAN) CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Li

Τηλ.:: 13213018158

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)